Ingredienser

0,150 kg Kartoffelr?sti, stor

0,135 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

0,120 kg Skinkeschnitzel, stegt, Catering

0,040 kg Karrypande

0,035 kg Ananas i ringe

0,002 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

0.482 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY HAWAII SCHNITZEL PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 96-0118

Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241

Den stegte skinkeschnitzel lægges oven på röstien og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den afvejede mængde Karrypande kommes på toppen og pyntes af med anansasskive og Persille, skåret.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstiden grønt.

Ingredienser:
Kartoffelrösti 31%, kartoffelmos 28%, (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), skinkeschnitzel (stegt, indeholder bla. HVEDEMEL) 25%, karrysauce 8% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), ananas, persille.

Go to Top