Ingredienser
0,150 kg Kartoffelr?sti, stor
0,135 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen
0,110 kg Karbonade, paneret, stegt, Catering
0,040 kg Svampepande
0,020 kg Tomater i skiver
0,005 kg Timian, frisk
0.46 kg
Læg varer i kurv
KARBONADE A LA CREME PÃ RÃSTI
Opskriftnr: 96-0117
Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.
Den afvejede mængde Svampepande kommes på toppen af karbonaden og den pyntes af med 2 halve tomatskiver og en kvist frisk timian.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstiden grønt.
Ingredienser:
Kartoffelrösti 33%, kartoffelmos 29%, (vand, kartoffelpulver, SÃDMÃLKSPULVER,
FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E
223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber),
smøraroma), karbonade (stegt, indeholder bla. HVEDEMEL, ÃG) 24%, svampesauce 9% (vand, grøntsager (champignon, løg), vegetabilsk olie (raps), MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma.), tomat, frisk timian.