Ingredienser

0,150 kg Kartoffelr?sti, stor

0,135 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

0,110 kg Karbonade, paneret, stegt, Catering

0,040 kg Svampepande

0,020 kg Tomater i skiver

0,005 kg Timian, frisk

0.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARBONADE A LA CREME PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 96-0117

Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.

Den stegte karbonade lægges oven på röstien, og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den afvejede mængde Svampepande kommes pÃ¥ toppen af karbonaden og den pyntes af med  2 halve tomatskiver og en kvist frisk timian.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstiden grønt.

Ingredienser:
Kartoffelrösti 33%, kartoffelmos 29%, (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), karbonade (stegt, indeholder bla. HVEDEMEL, ÆG) 24%, svampesauce 9% (vand, grøntsager (champignon, løg), vegetabilsk olie (raps), MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt,  modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma.), tomat, frisk timian.

Go to Top