Ingredienser

0,150 kg Hakkeb?f, stegt

0,150 kg Kartoffelr?sti, stor

0,135 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

0,075 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet

0,015 kg ?rter, fine

0.525 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BØF BEARNAISE MED ÆRTER PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 97-0114

Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.

Bearnaisesaucen laves efter anvisning på posen eller opskrift 95-0043.

Den stegte hakkebøf lægges oven på röstien og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den kølede bearnaisesauce kommes på toppen af bøffen og ærterne kommes oven på.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstiden grønt.

Ingredienser:
Kartoffelrösti 29%, hakkebøf (stegt) 29%, kartoffelmos 26% (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), bearnaise sauce (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma), ærter.

Go to Top