Ingredienser
2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
1,000 kg Koldt vand
0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,200 kg Parmaskinke
0,150 kg Ost, revet
0,100 kg Oliven, gr?nne, i skiver
3.8 kg
Læg varer i kurv
ITALIENSK INSPIRERET FARSBR?D
Opskriftnr: 73-1211
Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, vand, revet ost og oliven i skiver.
Farsen kommes i en alubakke og pyntes med parmaskinke.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med sauce lavet af stegeskyen og hasselbackkartofler.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 52%, vand, parmaskinke, OST, oliven, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.