Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Koldt vand

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,200 kg Parmaskinke

0,150 kg Ost, revet

0,100 kg Oliven, gr?nne, i skiver

3.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK INSPIRERET FARSBR?D

Opskriftnr: 73-1211

Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, vand, revet ost og oliven i skiver.

Farsen kommes i en alubakke og pyntes med parmaskinke.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn  ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med sauce lavet af stegeskyen og hasselbackkartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 52%, vand, parmaskinke, OST, oliven, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Go to Top