Ingredienser
2,000 kg Pasta, kogt
1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)
0,500 kg Koldt vand
0,200 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant
0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,130 kg Bacon i skiver
4.01 kg
Læg varer i kurv
OKSERULLER P? CREMET HVIDL?GS MARINERET PASTABUND
Opskriftnr: 97-0112
Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med koldt vand og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Farsen afvejes (ca. 75 g), formes til sm? ruller og omvikles med bacon.
Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Den kogte pasta blandes med Dekora Marilet Olymp Brilliant. Fordeles i salgsemballage og de stegt okseruller kommes ovenp?.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.
Kunden kan med fordel tils?tte fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kogt PASTA 50%, okseruller 40% (oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).