Ingredienser

2,000 kg Pasta, kogt

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Koldt vand

0,200 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,130 kg Bacon i skiver

4.01 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSERULLER P? CREMET HVIDL?GS MARINERET PASTABUND

Opskriftnr: 97-0112

Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med koldt vand og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 75 g), formes til sm? ruller og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Den kogte pasta blandes med Dekora Marilet Olymp Brilliant. Fordeles i salgsemballage og de stegt okseruller kommes ovenp?.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.

Kunden kan med fordel tils?tte fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kogt PASTA 50%, okseruller 40% (oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).


Go to Top