Ingredienser

1,000 kg Grove rodfrugter

1,000 kg Kartofler, forkogte

1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,300 kg Dekora®Marilet Krydderurter/Løg

3.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTE/LØG MARINERET SKINKEKØDSPANDE MED KARTOFLER OG RODFRUGTER

Opskriftnr: 72-0147

Fremstilling
Skinkekødet blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Krydderurter/Løg, rodfrugter og kartofler.

Tilberedning
Brunes af på en varm pande, hvorefter kunde tilsætter madlavningsfløde eller lignende.

Lad retten småsimre i ca. 20 min., eller til rodfrugterne er møre.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 30%, kartofler 30%, rodfrugter 30%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (toast løg, SELLERI), krydderurter (persille, oregano, bønneurt), salt, karamel sukker, krydderiekstrakter (løg, SENNEP), hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top