Ingredienser

1,000 kg Grisek?d i tern, r

1,000 kg Grove rodfrugter

1,000 kg Kartofler, forkogte

1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,300 kg Dekora?Marilet Krydderurter/L?g (I37880)

4.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTE/L?G MARINERET SKINKEK?DSPANDE MED KARTOFLER OG RODFRUGTER

Opskriftnr: 72-0147

Fremstilling
Grisek?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Krydderurter/L?g, rodfrugter og kartofler.

Tilberedning
Brunes af p? en varm pande, hvorefter kunde tils?tter madlavningsfl?de eller lignende.

Lad retten sm?simre i ca. 20 min., eller til rodfrugterne er m?re.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 30%, kartofler 30%, rodfrugter 30%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, SELLERI), krydderurter (persille, oregano, b?nneurt), salt, karamel sukker, krydderiekstrakter (l?g, SENNEP), hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top