Ingredienser
1,000 kg Grove rodfrugter
1,000 kg Kartofler, forkogte
1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,300 kg Dekora®Marilet Krydderurter/Løg
3.3 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERURTE/LÃG MARINERET SKINKEKÃDSPANDE MED KARTOFLER OG RODFRUGTER
Opskriftnr: 72-0147
Fremstilling
Skinkekødet blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Krydderurter/Løg, rodfrugter og kartofler.
Tilberedning
Brunes af på en varm pande, hvorefter kunde tilsætter madlavningsfløde eller lignende.
Lad retten småsimre i ca. 20 min., eller til rodfrugterne er møre.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 30%, kartofler 30%, rodfrugter 30%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (toast løg, SELLERI), krydderurter (persille, oregano, bønneurt), salt, karamel sukker, krydderiekstrakter (løg, SENNEP), hydrolyseret vegetabilsk protein).