Ingredienser
3,000 kg Grove rodfrugter
2,000 kg Grisekoteletter
0,200 kg Bacon i tern
0,200 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,100 kg Semidried cherrytomater
5.5 kg
Læg varer i kurv
KRAÃTERBUTTER MAR. SVINEKOTELETTER PÃ RODFRUGTEBUND
Opskriftnr: 73-1209
Fremstilling
Svinekoteletterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kraüterbutter.
Rodfrugterne lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de marinerede svinekoteletter lægges.
Pyntes af med bacon i tern og semidried cherrytomater.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i 25-30 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Tip:
Kunden kan evt. tilsætte fløde eller lignende til retten inden tilberedning.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Rodfrugter 55%, svinekoteletter 36%, bacon, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), semidried cherrytomater.