Ingredienser

3,000 kg Grove rodfrugter

2,000 kg Grisekoteletter

0,200 kg Bacon i tern

0,200 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,100 kg Semidried cherrytomater

5.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRAÜTERBUTTER MAR. SVINEKOTELETTER PÅ RODFRUGTEBUND

Opskriftnr: 73-1209

Fremstilling
Svinekoteletterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kraüterbutter.

Rodfrugterne lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpÃ¥ de marinerede svinekoteletter lægges. 

Pyntes af med bacon i tern og semidried cherrytomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i 25-30 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Tip:
Kunden kan evt. tilsætte fløde eller lignende til retten inden tilberedning.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Rodfrugter 55%, svinekoteletter 36%, bacon, marinade  (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), semidried cherrytomater.

Go to Top