Ingredienser

2,500 kg Koldt vand

2,500 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,600 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE

Opskriftnr: 97-0111

Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.

Lad saucen sm?simre i ca. 10 min. under omr?ring.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 50%, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top