Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED BACON

Opskriftnr: 27-0438

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange. Herefter tils?ttes Lynprofi FC 7, alt saltet og isvandet gradvist.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU, Th?ringer Stege- & Grillp?lse og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Bacon i tern lynes i ved de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen. Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 52%, bacon 21%, vand, grisek?dssnitter, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300 ), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top