Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Isvand

1,000 - Lammetarm 26/28 (DK99036)

0,300 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,075 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,040 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Profrisk EU

0,020 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

11.635 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED KANTAREL OG URTER

Opskriftnr: 27-0436

Fremstilling:
Grisek?d og brystfl?sk hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grisek?det kommes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes brystfl?sk, Profrisk EU, Kantarel/Urte marinade og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et. Tomatsnips og Persille, sk?ret tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 26/28 (DK99036).

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min. (tid og temperatur er vejledende).

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (tid og temperatur er vejledende).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt:
Grisek?d 81%, vand, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), salt, l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), salt, dextrose, stabilisator (E 451), tomat, persille,  antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

 

Go to Top