Ingredienser
1,000 kg Butterdejsplader
0,900 kg Lammek?d i tern eller strimler
0,600 kg Ris, kogte, kolde
0,400 kg Tomater
0,100 kg Salatost i tern
0,090 kg Dekora?Marilet Athen
0,070 kg Oliven, sorte, u/sten
3.16 kg
Læg varer i kurv
LAMMEPIE MED RIS
Opskriftnr: 81-0179
Fremstilling
Lammek?d i tern eller strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.
Skold og fl? tomaterne og sk?r dem i b?de.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Det marinerede lammek?d blandes med kolde kogte ris, salatost i tern, oliven og tomater og fyldes i butterdej.
Kan evt. s?lges i alubakker med et l?g af butterdej.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser
Er beregnet p? det r? produkt.
BUTTERDEJ, lammek?d 28%, ris 19%, tomater, SALATOST (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven.