Ingredienser

1,000 kg Butterdejsplader

0,900 kg Lammek?d i tern eller strimler

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,400 kg Tomater

0,100 kg Salatost i tern

0,090 kg Dekora?Marilet Athen

0,070 kg Oliven, sorte, u/sten

3.16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAMMEPIE MED RIS

Opskriftnr: 81-0179

Fremstilling
Lammek?d i tern eller strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

Skold og fl? tomaterne og sk?r dem i b?de.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Det marinerede lammek?d blandes med kolde kogte ris, salatost i tern, oliven og tomater og fyldes i butterdej.

Kan evt. s?lges i alubakker med et l?g af butterdej.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser 
Er beregnet p? det r? produkt.
BUTTERDEJ, lammek?d 28%, ris 19%, tomater, SALATOST (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven.

Go to Top