Ingredienser
10,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
8,000 kg Snitter u/sv
6,000 kg Isvand
0,360 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,170 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse
0,025 kg Merian, Sk?ret
0,025 kg Muskatblomme, Pulver
0,015 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)
24.695 kg
Læg varer i kurv
RINGRIDDERP?LSE MED MERIAN
Opskriftnr: 26-0165
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, salt og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, krydderier og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, grisek?dssnitter, vand, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, muskatblomme, chili, paprika), stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 330, E 301), krydderiekstrakter. I naturtarm.