Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,120 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,040 kg R? Schinkat R

0,010 kg FixSTART Starterkultur (M8900)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANCETTA - ROSMARIN

Opskriftnr: 59-0057

Fremstilling
Alle t?ringredienserne blandes godt sammen.

Det tilsk?rne brystfl?sk gnides godt ind i krydderiblandingen og kommes i vakuumposer - 1 stk. i hver.

Den overskydende krydderiblandingen fordeles i poserne og vakuumpakkes.

Vakuumposerne med indhold l?gges i k?lerum i ca. 14 dage, hvor de ofte vendes. (M? ikke blive m?lkehvid i lagen).

K?det tages ud af poserne og l?gges til modning p? riste s? k?det dr?nes i cirka 2-3 uger.

Rygning
Ryges ved 15-20?C til den ?nskede farve og smag er opn?et.

Vakuumpakkes og l?gges i k?lerum, klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 120 g, salt, Krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 252, E 250), starterkultur.

Go to Top