Ingredienser

10,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret

1,000 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Rullep?lseblanding M?rk FB

11.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET RULLEP?LSE

Opskriftnr: 52-0466

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Kasslat F, flydende (I34270)

Fremstilling
Griselagene l?gges i lagen i ca. 2 d?gn for gennemsaltning.

Efter endt saltning krydres indersiden af slaget hvorefter det rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Dannet, hvid, kal. 16 (D72160).

T?rring
Ved 65?C i ca. 45 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Rullep?lserne presses i varm tilstand i rullep?lseforme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griseslag 99%, vand, salt, Krydderier (l?g, peber, alleh?nde), gelatine (grise), dextrose, antioxidanter (E 300, E 301), stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top