Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Lagetilv?kst

0,800 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,200 kg ?l efter eget valg

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - ?LMARINERET

Opskriftnr: 52-0465

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,400 kg Kogesalt (DK99015)
 0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
Fedtet p? kamfileten ridses i tern, hvorefter de spr?jtes med en tilv?kst p? ca. 10% og l?gges i saltlagen i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisefilet 83%, marinade (vand, ?L (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top