Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Dekora?Marilet Jack W

1,000 kg Lagetilv?kst

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - WHISKY MARINERET

Opskriftnr: 52-0464

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W. 

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), vand, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top