Ingredienser
10,000 kg Grisefilet
1,000 kg Dekora?Marilet Jack W
1,000 kg Lagetilv?kst
12 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - WHISKY MARINERET
Opskriftnr: 52-0464
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Ingredienser:
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), vand, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).