Ingredienser

1,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,075 kg Semi dried cherrytomater, Eksotisk

0,025 kg Parmesanost i flager

2.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KANTAREL/URTE MARINERET M?RBRADKRONE

Opskriftnr: 71-0699

Grisem?rbraderne afpudses og marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/Urte Marinade.

De marinerede m?rbrader l?gges som en "snegl".

To grillspyd f?res vandret igennem m?rbraden, s? de to spyd krydser hinanden.

Semi dried cherrytomater l?gges i midten af "m?rbradsneglen", og der pyntes af med parmesanost i flager.

Tip:
Man kan evt. dele m?rbraderne p? langs, s? der bliver to stk. af hver.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), salt, l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), semi dried cherrytomater, parmesanost (indeholder M?LK).

Go to Top