Ingredienser
1,000 Stk. Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)
1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)
0,075 kg Semi dried cherrytomater, Eksotisk
0,025 kg Parmesanost i flager
2.2 kg
Læg varer i kurv
KANTAREL/URTE MARINERET M?RBRADKRONE
Opskriftnr: 71-0699
Grisem?rbraderne afpudses og marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/Urte Marinade.
De marinerede m?rbrader l?gges som en "snegl".
To grillspyd f?res vandret igennem m?rbraden, s? de to spyd krydser hinanden.
Semi dried cherrytomater l?gges i midten af "m?rbradsneglen", og der pyntes af med parmesanost i flager.
Tip:
Man kan evt. dele m?rbraderne p? langs, s? der bliver to stk. af hver.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), salt, l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), semi dried cherrytomater, parmesanost (indeholder M?LK).