Ingredienser
4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)
3,000 kg R?get bacon
2,500 kg Isvand
1,000 Stk. Lammetarm 26/28 (DK99036)
0,850 kg Okse Grillp?lse FB (G10650)
0,050 kg Nitritsalt (DK40018)
11.9 kg
Læg varer i kurv
BEEF?N?BACON SAUSAGE
Opskriftnr: 27-0434
Fremstilling
Oksek?d og bacon hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven og stilles p? k?l.
Oksek?det kommes i lynhakkeren hvor det lynes t?rt nogle omgange.
Nitritsalt og Okse Grillp?lse FB tils?ttes og isvandet tils?ttes gradvist.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Det hakkede bacon lynes/mixes i ved de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen og den ?nskede grovhed er opn?et.
Sluttemperatur ca. 12-14?C.
Stopning
Stoppes i Lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 15-18 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Oksek?d 74%, bacon, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, krydderier (l?g, hvidl?g, chili, persille, peber, l?vstikke), stabilisator (E 451), tomat, paprikafrugt, tangpulver, champignonpulver, antioxidant (E 331), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.