Ingredienser

4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)

3,000 kg R?get bacon

2,500 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 26/28 (DK99036)

0,850 kg Okse Grillp?lse FB (G10650)

0,050 kg Nitritsalt (DK40018)

11.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BEEF?N?BACON SAUSAGE

Opskriftnr: 27-0434

Fremstilling
Oksek?d og bacon hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Oksek?det  kommes i lynhakkeren hvor det lynes t?rt nogle omgange.

Nitritsalt og Okse Grillp?lse FB tils?ttes og isvandet tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede bacon lynes/mixes i ved de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 15-18 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Oksek?d 74%, bacon, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, krydderier (l?g, hvidl?g, chili, persille, peber, l?vstikke), stabilisator (E 451), tomat, paprikafrugt, tangpulver, champignonpulver, antioxidant (E 331), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top