Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Rygsp?k u/sv

0,300 kg RFB Pebersalami FB

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Romglut, Flydende (I43550)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.686 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER SNACK SALAMI

Opskriftnr: 13-0341

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB Pebersalami, Romglut, Flydende og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Saltet tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Modning/rygning
Dag 1: Modning ved 12-22?C. i 1 d?gn
Dag 3: Rygning/modning ca. 2 d?gn til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 5: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Ingredienser pr. 100 g af f?rdigvaren:
Grisek?d 56 g, oksek?d 45 g, sp?k, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, chili, ingef?r, koriander), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, original Jamaica rom, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET.

Go to Top