Ingredienser

7,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 26/28 (DK99036)

0,850 kg Okse Grillp?lse FB (G10650)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER

Opskriftnr: 27-0431

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven og kommes i lynhakkeren hvor det lynes t?rt nogle omgange.

Nitritsalt og Okse Grillp?lse FB tils?ttes og isvandet tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et. Profrisk EU tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Oksek?d 74%, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, krydderier (l?g, hvidl?g, chili, persille, peber, l?vstikke), stabilisator (E 451), tomat, paprikafrugt, tangpulver, champignonpulver, antioxidanter (E 331, E 316, E 300, E 301), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top