Ingredienser

6,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

4,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Mexico Griller FB

1,000 kg Ost, revet

0,140 kg Nitritsalt (DK40018)

17.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICANSK GRILLP?LSE MED OST

Opskriftnr: 27-0427

Fremstilling
K?det hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det og saltet lynes t?rt et par omgange, hvorefter den afvejede m?ngde Mexico Griller FB og 4/5 dele isvand tils?ttes.

Lynes til en god emulsion.

Derefter tils?ttes det hakkede grisek?d og det resterende isvand.

Lynes til den ?nskede grovhed er opn?et. Revet ost tils?ttes ved de sidste par omgange og k?res med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 26/28 (DK99036), eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve og smag er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 41%, oksek?d 25%, vand, OST 6%, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412) stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top