Ingredienser
6,000 Stk. Alubakke Ready2Cook 1896 ml. (DK21655)
6,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
3,000 kg Fl?dekartofler, Peka
2,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande
17.7 kg
Læg varer i kurv
JÃGERPANDE MED FLÃDEKARTOFLER
Opskriftnr: 72-0144
Fremstilling
Rumdeler til alubakke placeres i bakken.
Flødekartofler (500 g) kommes i den ene side af bakken.
Skinkekød i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Jægerpande og lægges (ca. 450 g) i den anden side af alubakken.
Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Ingredienser:
Flødekartofler 53% (indeholder bla. MÃLK og ÃG), skinkekød 35%, champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsenhed,1920 ml alubakke.