Ingredienser

6,000 Stk. Alubakke Ready2Cook 1896 ml. (DK21655)

6,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

3,000 kg Fl?dekartofler, Peka

2,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande

17.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERPANDE MED FLØDEKARTOFLER

Opskriftnr: 72-0144

Fremstilling
Rumdeler til alubakke placeres i bakken.

Flødekartofler (500 g) kommes i den ene side af bakken. 

Skinkekød i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Jægerpande og lægges (ca. 450 g) i den anden side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.

Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur pÃ¥ 75°C.

Ingredienser:

Flødekartofler 53% (indeholder bla. MÆLK og ÆG), skinkekød 35%, champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202),  krydderiekstrakt.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsenhed,1920 ml alubakke.


Go to Top