Ingredienser

6,000 Stk. Alubakke Ready2Cook 1896 ml. (DK21655)

6,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

3,000 kg Kogende vand

2,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande

0,600 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,120 kg Bacon i tern

18.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERPANDE MED BACONMOS

Opskriftnr: 72-0143

Fremstilling
Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede mængde kogende vand.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Rumdeler til alubakke placeres i bakken. 

Kartoffelmosen (600 g) kommes i den ene side af bakken og pyntes af med bacon i tern.

Skinkekød i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Jægerpande og lægges (ca. 450 g) i den anden side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.

Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur pÃ¥ 75°C.

Ingredienser:

Kartoffelmos 56% (Vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), skinkekød 31%, champignon, bacon 2%, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202),  krydderiekstrakt.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsenhed,1920 ml alubakke.


Go to Top