Ingredienser
6,000 Stk. Alubakke Ready2Cook 1896 ml. (DK21655)
6,000 Stk. Rumdeler (DK21490)
3,000 kg Kogende vand
2,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,600 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,120 kg Bacon i tern
18.42 kg
Læg varer i kurv
JÃGERPANDE MED BACONMOS
Opskriftnr: 72-0143
Fremstilling
Kartoffelmospulver piskes ud i den afvejede mængde kogende vand.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Rumdeler til alubakke placeres i bakken.
Kartoffelmosen (600 g) kommes i den ene side af bakken og pyntes af med bacon i tern.
Skinkekød i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Jægerpande og lægges (ca. 450 g) i den anden side af alubakken.
Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Ingredienser:
Kartoffelmos 56% (Vand, kartoffelpulver, SÃDMÃLKSPULVER, FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), skinkekød 31%, champignon, bacon 2%, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsenhed,1920 ml alubakke.