Ingredienser

6,000 Stk. Alubakke Ready2Cook 1896 ml. (DK21655)

6,000 Stk. Rumdeler (DK21490)

3,000 kg Fl?dekartofler, Peka

2,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,500 kg Dekora?Marilet Gyros Pande

17.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROSPANDE MED FL?DEKARTOFLER

Opskriftnr: 72-0141

Fremstilling
Rumdeler til alubakke placeres i bakken.

Fl?dekartofler (500 g) kommes i den ene side af bakken. 

Skinkek?d i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Gyrospande og l?gges (ca. 400 g.) i den anden side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tils?tte cirka 1 dl fl?de eller lignende til panderetten inden tilberedning.

Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:

Fl?dekartofler 55% (indeholder bla. M?LK og ?G), skinkek?d 36%, l?g, rapsolie, krydderier (paprika, oregano, koriander, muskat, chili, SELLERI, ingef?r, basilikum, timian), salt, fortykningsmidler (E 420, E 415, E 412), konserveringsmidler (E 211, E 202).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 6 salgsenhed,1920 ml alubakke.


Go to Top