Ingredienser

9,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 22/24 (DK99033)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

11.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MERGUEZ OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0164

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal og Dekora Shish Kebab Antisaft tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Ingredienser:
Okseød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, 331, 330), salt,  kartoffelstivelse, dextrose, palmefedt, krydderier (hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.

Go to Top