Ingredienser

9,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 22/24 (DK99033)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Rowunit? til Bondekonens Stegep?lse (I13400)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,025 kg Ramsl?g, Sk?ret

11.625 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDEKONENS STEGEPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0162

Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal, Ramsløg og Rowunit til Bondekonens Stegepølse tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, 331, 330), salt,  kartoffelstivelse, dextrose, palmefedt, krydderier (peber, koriander, ingefær), ramsløg, maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300). I naturtarm.

Go to Top