Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Bacon i tern

2,000 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 26/28 (DK99036)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Snitter u/sv

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,075 kg Nitritsalt (DK40018)

11.925 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACON GRILLER

Opskriftnr: 27-0422

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Bacon i tern tils?ttes, og mixes med de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Grisek?d 49%, bacon 20%, vand, oksek?d 10% grisek?dssnitter, salt, kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (peber, l?g, paprika, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top