Ingredienser

1,000 kg Grisekoteletter m/ben

0,100 kg Bacon i skiver

0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,100 kg Ost, revet

0,050 kg Svampemix

1.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT KOTELET MED KANTAREL/URTE MARINADE

Opskriftnr: 73-1205

Fremstilling
Der sk?res en lomme i hver af koteletterne.

Den afvejede m?ngde Kantarel/urte marinade blandes med revet ost og let hakket svampemix, hvorefter blandingen fyldes i koteletterne.

Til sidst omvikles de fyldte koteletter med bacon i skiver.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisekoteletter 74%, OST 7%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), svampe, bacon.

Go to Top