Ingredienser
1,000 kg Grisekoteletter m/ben
0,100 kg Bacon i skiver
0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)
0,100 kg Ost, revet
0,050 kg Svampemix
1.35 kg
Læg varer i kurv
FYLDT KOTELET MED KANTAREL/URTE MARINADE
Opskriftnr: 73-1205
Fremstilling
Der sk?res en lomme i hver af koteletterne.
Den afvejede m?ngde Kantarel/urte marinade blandes med revet ost og let hakket svampemix, hvorefter blandingen fyldes i koteletterne.
Til sidst omvikles de fyldte koteletter med bacon i skiver.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Grisekoteletter 74%, OST 7%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), svampe, bacon.