Ingredienser

1,000 kg Lammeculotte

0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,100 kg Svampemix

0,065 kg Rygeost

0,030 kg Semidried cherrytomater

1.295 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAMMECULOTTE MED SVAMPE OG RYGEOST MED KANTAREL/URTE MARINADE

Opskriftnr: 81-0252

Fremstilling
Fedtet p? lammeculotterne ridses i harlekintern, og der sk?res et kryds ned i k?det, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/urte marinade.

Det let hakkede svampemix fyldes i de marinerede culotter, som til sidst pyntes af med rygeost og semi dried cherrytomater. 

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 65?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Lammeculotte 77%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), svampe, rygeost (indeholder M?LK),  semidried cherrytomater.

Go to Top