Ingredienser
3,000 kg Grisefilet
1,000 Stk. Sn?regarn, r?d/hvid (450 m) (DK98005)
0,300 kg Bacon i tern
0,300 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)
0,250 kg Svampemix
4.85 kg
Læg varer i kurv
GRILLSTEG MED KANTAREL/URTE MARINADE
Opskriftnr: 71-0697
Fremstilling
Grisefileten afpudses, fl?kkes op med to snit og foldes ud.
Fileten marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/urte marinade.
Let hakket svampemix og bacon fordeles ud over k?det.
Fileten rulles sammen og sn?res.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 ?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75? C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Grisefilet 78%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), svampe.