Ingredienser

3,000 kg Grisefilet

1,000 Stk. Sn?regarn, r?d/hvid (450 m) (DK98005)

0,300 kg Bacon i tern

0,300 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,250 kg Svampemix

4.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLSTEG MED KANTAREL/URTE MARINADE

Opskriftnr: 71-0697

Fremstilling
Grisefileten afpudses, fl?kkes op med to snit og foldes ud.

Fileten marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/urte marinade.

Let hakket svampemix og bacon fordeles ud over k?det.

Fileten rulles sammen og sn?res.  

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 ?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75? C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisefilet 78%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma), svampe.


Go to Top