Ingredienser

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

1,000 Stk. Sn?regarn Sort/Hvid

0,100 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

0,100 kg Serranoskinke

2.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD-RULLE MED KANTAREL/URTE MARINADE

Opskriftnr: 71-0696

Fremstilling
De afpudsede grisem?rbrad sk?res i passende stykker og marineres i den afvejede m?ngde Kantarel/Urte marinade.

Hvert stykke omvikles med et stykke serranoskine og sn?res med Sn?regarn Sort/Hvid.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.

Ingredienser:
Grisem?rbrad, serranoskinke, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma).

Go to Top