Ingredienser

0,450 kg Nakkefilet i tern

0,250 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

0,250 kg Regnbuemix XL, (Flensted)

0,100 kg Dekora?Marilet Athen

1.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED GR?SK MARINERET NAKKEFILET OG RATATOUILLE

Opskriftnr: 71-0692

Fremstilling
Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

Regnbuemix XL og kartofler blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min. 

Ingredienser:
Gr?ntsager 48% (kartofler, r?d/gul/gr?n peber, squash, r?dl?g ), nakkefilet 43%, marinade (olie rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toastl?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter (l?g, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top