Ingredienser
0,500 kg Urtegarniture, grov (Flensted)
0,450 kg Nakkefilet i tern
0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,040 kg Bacon i tern
1.09 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. NAKKEFILET OG RODFRUGTER
Opskriftnr: 71-0691
Fremstilling
Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Urtegarniture kommes i modsatte side af salgsemballagen og pyntes af med bacon i tern.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Gr?ntsager 46% (r?dl?g, gulerod, k?lrabi, KNOLDSELLERI), nakkefilet 41%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon.