Ingredienser

0,500 kg Urtegarniture, grov (Flensted)

0,450 kg Nakkefilet i tern

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,040 kg Bacon i tern

1.09 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. NAKKEFILET OG RODFRUGTER

Opskriftnr: 71-0691

Fremstilling
Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

Urtegarniture kommes i modsatte side af salgsemballagen og pyntes af med bacon i tern.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min. 

Ingredienser:
Gr?ntsager 46% (r?dl?g, gulerod, k?lrabi, KNOLDSELLERI), nakkefilet 41%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon.

Go to Top