Ingredienser

2,000 kg Grisek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande

0,200 kg Koldt vand

0,018 kg Tendin Indasia (G23620)

2.918 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERPANDE TD

Opskriftnr: 72-0139

Fremstilling
Tendin og koldt vand blandes i en blandebalje.  

Kødet tilsættes og vendes rundt til  lagen er optaget.

Derefter tilsættes Dekora Marilet Jæger pande som blandes rundt til det er jævnt fordelt.

Tilberedning

Steges pÃ¥ en varm pande ca. 5-7 min.

Kan evt. spædes med bouillon eller fløde og jævnes.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 69%, champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202, E 262),  krydderiekstrakt, sukker, surhedsregulerende middel (E 500), antioxidanter (E 331, E 301).






Go to Top