Ingredienser
2,000 kg Grisek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener
0,700 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,200 kg Koldt vand
0,018 kg Tendin Indasia (G23620)
2.918 kg
Læg varer i kurv
JÃGERPANDE TD
Opskriftnr: 72-0139
Fremstilling
Tendin og koldt vand blandes i en blandebalje.
Kødet tilsættes og vendes rundt til lagen er optaget.
Derefter tilsættes Dekora Marilet Jæger pande som blandes rundt til det er jævnt fordelt.
Tilberedning
Steges på en varm pande ca. 5-7 min.
Kan evt. spædes med bouillon eller fløde og jævnes.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 69%, champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202, E 262), krydderiekstrakt, sukker, surhedsregulerende middel (E 500), antioxidanter (E 331, E 301).