Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)

2,000 kg Rygsp?k u/sv

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.636 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACK SALAMI - ITALIENSK

Opskriftnr: 13-0334

Fremstilling
Det frosne sp?k kommes i lynhakkeren og lynes ned til ca. 6-7 mm. Det frosne okse- og grisek?d tils?ttes sammen med RFB Italiensk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen. Blandingen lynes ned til ca. 2-4 mm.

Saltet tils?ttes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)

Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Grisek?d 57 g, oksek?d 46 g, sp?k, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top