Ingredienser
4,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)
4,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)
2,000 kg Rygsp?k u/sv
0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)
0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
10.636 kg
Læg varer i kurv
SNACK SALAMI - ITALIENSK
Opskriftnr: 13-0334
Fremstilling
Det frosne sp?k kommes i lynhakkeren og lynes ned til ca. 6-7 mm. Det frosne okse- og grisek?d tils?ttes sammen med RFB Italiensk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen. Blandingen lynes ned til ca. 2-4 mm.
Saltet tils?ttes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Sluttemperatur ca. 0?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Grisek?d 57 g, oksek?d 46 g, sp?k, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.