Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)

2,000 kg Rygsp?k u/sv

1,000 kg M?rkt ?l

0,300 kg RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g (I07750)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

11.636 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACK ?LPINDE

Opskriftnr: 13-0333

Fremstilling
Det frosne sp?k kommes i lynhakkeren og lynes ned til ca. 6-7 mm.

Det frosne okse- og grisek?d tils?ttes sammen med RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen.

Blandingen lynes ned til ca. 2-4 mm.

Saltet og det m?rke ?l tils?ttes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)

Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 52 g, oksek?d 42 g, sp?k, ?l 10 g (indeholder MALT), salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingef?r), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top