Ingredienser

0,450 kg Nakkefilet

0,400 kg Regnbuemix, grov (Flensted 68306)

0,120 kg Champignon, hele, konserverede

0,100 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,060 kg Bacon i skiver

1.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED TOMAT/OREGANO MAR. NAKKEFILET, BACON OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0601

Fremstilling
Nakkefileten fl?kkes i et passende stykke og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat & Oregano.

Det marinerede stykke nakkefilet placeres i den ene side af en ovnfast emballage, hvorefter bacon i skiver l?gges ovenp?.

Regnbuemix og champignon blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 46% (peberfrugt, squash, r?dl?g, champignon), nakkefilet 40%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), bacon 5%.

Go to Top