Ingredienser
0,450 kg Nakkefilet
0,400 kg Regnbuemix, grov (Flensted 68306)
0,120 kg Champignon, hele, konserverede
0,100 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano
0,060 kg Bacon i skiver
1.13 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED TOMAT/OREGANO MAR. NAKKEFILET, BACON OG GR?NTSAGER
Opskriftnr: 71-0601
Fremstilling
Nakkefileten fl?kkes i et passende stykke og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat & Oregano.
Det marinerede stykke nakkefilet placeres i den ene side af en ovnfast emballage, hvorefter bacon i skiver l?gges ovenp?.
Regnbuemix og champignon blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 46% (peberfrugt, squash, r?dl?g, champignon), nakkefilet 40%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), bacon 5%.