Ingredienser
12,600 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)
11,000 kg Griselever, afpudset
8,400 kg Sp?k, kogt
3,700 kg Fedtreduceret
Leverpostej nr. 338 FB
35.7 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ NR. 338
Opskriftnr: 33-0150
Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min.
Griseleveren rensk?res og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Den varme sp?k fyldes i lynhakkeren sammen med Fedtreduceret Leverpostej nr. 338.
Suppe tils?ttes gradvist. Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Den hakkede griselever tils?ttes og deer lynes til ?nskede grovhed.
Massen h?ldes i forme.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min).
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra sp?kket), sp?k, HVEDEMEL, M?LKEPULVER, dextrose, HVEDEPROTEIN, salt, krydderier (l?g, peber), stabilisator (E451).