Ingredienser

12,600 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)

11,000 kg Griselever, afpudset

8,400 kg Sp?k, kogt

3,700 kg Fedtreduceret
Leverpostej nr. 338 FB

35.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ NR. 338

Opskriftnr: 33-0150

Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min.

Griseleveren rensk?res og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Den varme sp?k fyldes i lynhakkeren sammen med Fedtreduceret Leverpostej nr. 338.

Suppe tils?ttes gradvist. Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Den hakkede griselever tils?ttes og deer lynes til ?nskede grovhed.

Massen h?ldes i forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra sp?kket), sp?k, HVEDEMEL, M?LKEPULVER, dextrose, HVEDEPROTEIN, salt, krydderier (l?g, peber), stabilisator (E451).


Go to Top