Ingredienser
5,000 kg Grisefilet
0,500 kg Lagetilv?kst
0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)
0,100 kg ?l efter eget valg
6 kg
Læg varer i kurv
?LMARINERET GRISEKAM
Opskriftnr: 52-0459
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
Fedtet p? kamfileten ridses i tern, hvorefter de spr?jtes med en tilv?kst p? ca. 10% og l?gges i saltlagen i ca. 12 timer for gennemsaltning.
Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med knuste kartofler og b?nnesalat.
Ingredienser:
Grisefilet 83%, marinade (vand, ?L (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 7%, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).