Ingredienser
4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben
2,000 kg R?get bacon
1,000 kg Cheddar ost
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Kuttermit KC 10
0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse
0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
11.53 kg
Læg varer i kurv
RÃ GRILLPÃLSE - BACON/CHEDDAR OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0160
Fremstilling
Grisekød, brystflæsk og bacon hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kød og bacon mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.
Blandes til en god emulsion er opnået.
Profrisk Optimal; Cheddar og Thüringer Stege- og Grillpølse tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppe i Grisetarm 28/30 (DK99030).
Ingredienser:
Grisekød 61%, bacon 17%, CHEDDAR OST 9%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, Krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621). I naturtarm.