Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

2,000 kg R?get bacon

1,000 kg Cheddar ost

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

11.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RÅ GRILLPØLSE - BACON/CHEDDAR OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0160

Fremstilling
Grisekød, brystflæsk og bacon hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kød og bacon mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal; Cheddar og Thüringer Stege- og Grillpølse tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppe i Grisetarm 28/30 (DK99030).

Ingredienser:
Grisekød 61%, bacon 17%, CHEDDAR OST 9%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, Krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621). I naturtarm.

Go to Top