Ingredienser

4,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALSICCIA - FENNIKEL OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0159

Fremstilling
Svinekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal og Krydderiblanding Italiensk Finocchio tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).

Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621).  I naturtarm.

Go to Top