Ingredienser

8,000 kg Kyllingeoverl?r m/skind, u/ben

2,000 kg Isvand

0,150 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRUNCH P?LSE - KYLLING

Opskriftnr: 28-0048

Fremstilling
Kyllingeoverl?r med skind hakkes igennem 3 mm hulskiven og kommes op i lynhakkeren.

K?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt salt, og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12?C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 55?C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 20 min. eller til den ?nskede farve og smag er opn?et.

Kogning
P?lserne koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% p? det f?rdige produkt.
Kyllingek?d 83%, vand, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), coated citronsyre (E 330, palmeolie) antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top