Ingredienser

10,000 kg Okseinderl

0,700 kg R?dvin

0,265 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

0,100 kg Peber, Sort, Fin Knust

0,016 kg Vita-Rot (I42700)

11.501 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRESAOLA

Opskriftnr: 59-0053

Fremstilling
Okseindel?rerne afpudses og tilsk?res.

Alt salt og Vita-Rot blandes sammen og gnides godt ind i k?det.

Tils?t Profrisk Optimal og r?dvin, der ligeledes gnides godt ind i k?det.

K?det kommes op i tumbleren hvor det k?rer 30 min. s? Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i k?det.*

Peber, Sort, Fin Knust og Hvidl?g, Granuleret fyldes i tumbleren, og der k?res i ca. 1 min s?ledes at krydderiet bliver ligeligt fordelt p? k?det.

*Alternativ fremstilling
K?det vacuumpakkes og l?gges p? k?l 2-3 d?gn, hvor det j?vnligt vendes.

Tages ud af vacuum og krydres med Peber, Sort, Fin Knust og Hvidl?g, Granuleret  inden det kommes i Hukkitarme 

Stopning 
Det krydrede k?d kommes i Hukkitarm, clipses og h?nges p? r?gstativ.

Modning
K?det modnes i ca. 10 dage ved 5-10?C.

Rygning
Ryges let ved 18-20?C.

Eftermodning
Eftermodnes i ca. 10 dage.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 25% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt: 
Okseinderl?r 116 g, r?dvin (indeholder SULFIT), salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), peber, hvidl?g, dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top