Ingredienser

0,500 kg Grisem?rbrad

0,300 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

0,150 kg Blomk

0,150 kg Broccoli

0,060 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,025 kg Bacon i skiver

0,015 kg ?l efter eget valg

1.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L MARINERET GRISEMEDALJONER P? K?LBUND

Opskriftnr: 71-0686

Fremstilling
Kartofler i halve samt blomk?l og broccoli i buketter blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Grisem?rbraden sk?res i passende stykker og marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l, inden de l?gges oven p? gr?ntsagerne.

Til sidst pyntes bakken af med bacon i skiver og en stegepose vedl?gges.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med et godt stykke br?d.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 42%, kartofler, blomk?l, broccoli, marinade (vand, glukosesirup, ?l (indeholder MALT), krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), bacon.

Go to Top