![](https://www.indasia.dk.plan-it.net/system/recipes/images/000/023/008/medium/71-0686_PlanIT.jpg?1620043730)
Ingredienser
0,500 kg Grisem?rbrad
0,300 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte
0,150 kg Blomk
0,150 kg Broccoli
0,060 kg Brygmesterens Marinade (G11010)
0,025 kg Bacon i skiver
0,015 kg ?l efter eget valg
1.2 kg
Læg varer i kurv
?L MARINERET GRISEMEDALJONER P? K?LBUND
Opskriftnr: 71-0686
Fremstilling
Kartofler i halve samt blomk?l og broccoli i buketter blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Grisem?rbraden sk?res i passende stykker og marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l, inden de l?gges oven p? gr?ntsagerne.
Til sidst pyntes bakken af med bacon i skiver og en stegepose vedl?gges.
Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med et godt stykke br?d.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 42%, kartofler, blomk?l, broccoli, marinade (vand, glukosesirup, ?l (indeholder MALT), krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), bacon.