Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

0,265 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

0,016 kg Vita-Rot (I42700)

10.801 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANCETTA

Opskriftnr: 59-0052

Fremstilling
Brystflæsket tilskæres og afpudses.

Tøringredienserne blandes sammen og gnides godt ind i kødet.

Tilsæt Profrisk Optimal, der ligeledes gnides godt ind i kødet.

Brystflæsket kommes op i tumbleren hvor det kører 30 min. så Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i kødet.

Dekora Middelhavskrydderi fyldes i tumbleren, og der køres i ca. 1 min sÃ¥ledes at krydderiet bliver ligeligt fordelt pÃ¥ kødet.

Stopning 
De krydrede stykker brystflæsk rulles og kommes i Hukkitarm, clipses og hænges på røgstativ.

Modning
Kødet modnes i ca. 10 dage ved 5-10°C.

Rygning
Ryges let ved 18-20°C.

Eftermodning
Eftermodnes i ca. 10 dage.

Ingredienser 
Er beregnet ud fra et svind på 25% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt: 
Svinebryst 123 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).



     



Go to Top