Ingredienser

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,100 kg Bacon i skiver

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Ost, revet

0,050 kg Chorizop?lse i skiver

0,020 kg Semidried cherrytomater

1.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT GRISEM?RBRAD MED BACONKARTOFLER

Opskriftnr: 73-1201

Fremstilling
Rumdeleren kommes i en 1920 ml alu bakke.

Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin

Der laves en lomme ned i grisem?rbraden, som fyldes med skiver af chorizop?lse.

M?rbraden l?gges i den ene side af alubakken og den marinerede ost kommes ovenp?.

Pyntes med semidried cherrytomater.

Peka rullerne sk?res i skiver af 100 g og bacon i skiver kommes omkring.

Kartoffelt?rnene l?gges i modsatte side af alubakken.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Svienm?rbrad 39%, kartoffelt?rne 35% (kartofler, FL?DE, vand, SM?R, OST, ?G, SKUMMETM?LK, salt, M?LKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, aromaer, hvidl?gspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), bacon, OST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), chorizo, semidried cherrytomater.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed i 1920 ml. Alubakke.

Go to Top