Ingredienser
4,000 kg H?nsek?d, kogt
3,000 kg Koldt vand
2,740 kg Aspargessnitter i lage, dr?net
1,610 kg Aspargesvand
0,500 kg Classic Roux saucej?vner lys (M01176)
0,300 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0,250 kg Sm
12.4 kg
Læg varer i kurv
H?NS I ASPARGES
Opskriftnr: 95-0082
Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor? H?nsebouillon bringes i kog.
Sm?rret tils?ttes og n?r det er smeltet tils?ttes aspargssnitter og aspargesvand samt det kogte h?nsek?d.
Classic roux saucej?vner lys drysses i og j?vner saucen ved opkogning.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde og fyldes i varme spr?de tarteletter.
Ingredienser:
H?nsek?d 32%, vand, aspargessnitter 22%, asparges vand, HVEDMEL, palmefedt, smagsforst?rker (E 621, E 631, E 627), palmefedt, salt, SM?R, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, g?rekstrakt, stivelse, sukker, h?nsefedt, h?nsek?d (t?rret), gurkemeje.