Ingredienser

5,000 kg Koldt vand

1,000 kg Kylling, kogt

0,600 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,500 kg Madlavningsfl?de 18%

0,500 kg Tomatsuppe Provencal (M0118950)

0,300 kg L?g, hakkede

0,250 kg Bacon i tern, stegt

8.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET TOMATSUPPE MED KYLLING OG BACON

Opskriftnr: 95-0077

Fremstilling
Koldt vand og Tomat Suppe Provencal blandes og bringes i kog.

Herefter tils?ttes fl?de, peberfrugter i tern og l?g.

Lad det hele sm?simre til gr?ntsagerne er m?re.

Tils?t til sidst det kogte kyllingek?d og stegte bacon.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Ingredienser:
Vand, kylling 14%, peberfrugt, FL?DE, l?g, bacon 3%, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), r?dbedepulver, urter, aroma.

Go to Top