Ingredienser

0,670 kg Kogende vand

0,350 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,135 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,080 kg Bacon i tern, stegt

0,050 kg Cocktailp?lser

0,050 kg Dekora®Marilet Cognac

0,025 kg Champignon, hele, konserverede

0,025 kg Perlel

1.385 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNACPANDE MED BACONMOS

Opskriftnr: 72-0138

Fremstilling
Kartoffelmospulveret piskes ud i den afvejede mængde kogende vand.

Mosen blandes med stegt bacon i tern.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Rumdeler til alubakke placeres i bakken.

Skinkekød i tern eller strimler blandes med  Dekora Marilet Cognac, cocktailpølser, perleløg og champignon og lægges i den ene side af alubakken.

Baconmos lægges i den anden side.

Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.

Bages i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 75 °C.

Ingredienser:

Baconmos 64% (vand, kartoffelmospulver, bacon 6% (stegt), SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), cognacpande 36% (skinkekød, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, sukker, salt, krydderiekstrakt), coctailpølser, perleløg, champignon).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed,1920 ml alubakke.


Go to Top