Ingredienser
0,670 kg Kogende vand
0,350 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,135 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,080 kg Bacon i tern, stegt
0,050 kg Cocktailp?lser
0,050 kg Dekora®Marilet Cognac
0,025 kg Champignon, hele, konserverede
0,025 kg Perlel
1.385 kg
Læg varer i kurv
COGNACPANDE MED BACONMOS
Opskriftnr: 72-0138
Fremstilling
Kartoffelmospulveret piskes ud i den afvejede mængde kogende vand.
Mosen blandes med stegt bacon i tern.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Rumdeler til alubakke placeres i bakken.
Skinkekød i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Cognac, cocktailpølser, perleløg og champignon og lægges i den ene side af alubakken.
Baconmos lægges i den anden side.
Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tilsætte cirka 1 dl fløde eller lignende til panderetten inden tilberedning.
Bages i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 75 °C.
Ingredienser:
Baconmos 64% (vand, kartoffelmospulver, bacon 6% (stegt), SÃDMÃLKSPULVER, FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), cognacpande 36% (skinkekød, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, sukker, salt, krydderiekstrakt), coctailpølser, perleløg, champignon).
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed,1920 ml alubakke.