Ingredienser

0,670 kg Kogende vand

0,350 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,135 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,080 kg Bacon i tern, stegt

0,050 kg Cocktailp?lser

0,050 kg Dekora?Marilet Jack W

0,025 kg Champignon, hele, konserverede

0,025 kg Perlel

1.385 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WHISKYPANDE MED BACONMOS

Opskriftnr: 72-0137

Fremstilling
Kartoffelmospulveret piskes ud i den afvejede m?ngde kogende vand.

Mosen blandes med stegt bacon i tern.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Rumdeleren placeres i alubakken.

Skinkek?d i tern eller strimler blandes med Dekora Marilet Jack, cocktailp?lser, perlel?g og champignon og l?gges i den ene side af alubakken.

Baconmos l?gges i den anden side.

Tilberedning hos forbruger
Kunden anbefales at tils?tte cirka 1 dl fl?de eller lignende til panderetten inden tilberedning.

Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75 ?C.

Ingredienser:

Baconmos 64% (vand, kartoffelmospulver, bacon 6% (stegt), S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), whiskypande 36% (skinkek?d, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), coctailp?lser, perlel?g, champignon).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.


Go to Top